Zwembad in de tuin kopen, wie wil dat nu niet?

zwembad in de tuin

Onze kinderen wilden een tijd geleden al een zwembad in de tuin kopen, als zij het geld ervoor hadden. Voor de gein hebben wij toen gezegd dat zij hiervoor maar zelf geld moesten sparen. Nooit gedacht dat zij dit serieus op zich namen en de één voor de ander was op zoek naar klusjes en werk gegaan. Omdat de kinderen allemaal nog erg jong waren, zal het best wel lang duren voordat zij het geld bij elkaar hebben.

Daarom wilden wij hun verrassen en zijn naar de Bodyfit Pools gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Natuurlijk leek het ons ook heerlijk om even een paar baantjes te kunnen zwemmen in onze eigen tuin. Maar ook alleen met de voetjes in het water zal ook geen enkel probleem zijn. De kinderen wisten van niets en zijn dan ook gewoon doorgegaan met het uitvoeren van klusjes om geld bij elkaar te sparen.

Wij hebben een zeer mooie zwembad in de tuin laten maken

Nadat de kinderen allemaal druk waren om geld bij elkaar te krijgen voor een zwembad in de tuin, waren wij bezig met een ander plan. Wij wilden onze kinderen verrassen door een bad in de tuin te maken. Eerdaags gingen zij een week bij opa en oma logeren en in die week wilden wij ons plan uit laten voeren. Hiervoor waren wij al naar de Bodyfit Pools gegaan om te zien wat de mogelijkheden waren. Ons bad zal niet zo heel groot kunnen zijn, omdat onze tuin niet zo heel groot is. 

Wat was het een grote verrassing toen de kinderen na hun logeerpartij weer thuis kwamen. In eerste instantie hadden zij dit niet gezien, omdat het al donker was toen zij thuis kwamen. Des te leuker waren hun reacties toen zij de volgende morgen de gordijnen van hun slaapkamer open deden.